Koncertformer

En fantastisk oplevelse. Dejlig musik; dygtige musikere!!! Man går høj fra koncerten
(Annelies Van der Meer, Organist ved Udby/Hørby kirker)

Kirkekoncerter

Duo Adores koncerter er en blanding af ord og toner, naturligvis flest toner. Vi fortæller om den musik, vi spiller og om komponisterne, da vi tror, mange gerne på forhånd vil vide lidt, så ører og sind kan åbnes for både de store linjer og de små sprækker i musikken.

Musikgudstjenester

Duo Adore vil gerne fylde kirkerummet med stemningsfuld musik til de særlige gudstjenester, der er i løbet af kirkeåret, f.eks. Allehelgen, Kyndelmisse eller en af de smukke gudstjenester i Påsken. Vi spiller præ – og postludium, musik under altergangen og hvad der ellers kunne være passende.

Madras og musik

En koncert, der ikke blandes med ord og ikke forstyrres af visuelle elementer. I rummet er der blot madrasser, levende lys og to musikere. En kirke er oplagt, men måske har I et andet velegnet rum, hvor I kunne forestille jer musikken strømme uden afbrydelser?

Andre særlige lejligheder

Duoen spiller også gerne musik ved andre særlige lejligheder, f.eks. musikalsk indslag til en fødselsdag, bryllup eller begravelse, eller som baggrundsmusik til fernisering eller reception.

 

Foto af Duo Adore i Brorfelde Observatorium: Helene Møller
Foto af saxofon: Martin Fisch